Na jaren van danservaring (klassiek ballet, modern ballet, jazz ballet, moderne dans, hiphop, streetdance, clipdance, breakdance en ballroom dancing) had ik zin in iets anders. Ik was 19 jaar en mijn blik viel op een artikel in de opengeslagen krant van mijn vader. Buikdanslessen bij Samsara in Wijchen. YES! Dat werd mijn nieuwe uitdaging! Nu is het inmiddels 16 jaar verder, heb ik 3 buikdansscholen versleten, in 2 demogroepen gedanst en van veel optredens genoten en is mijn passie voor deze prachtige dans nog steeds niet vergaan. Ik ben er eindelijk klaar voor om zelf les te geven aan kleine groepen. De stijl waar mijn hart ligt is Tribal Fusion Bellydance: een combinatie van ATS (American Style Bellydance) en ACB (American Cabaret Bellydance). De stijl van Rachel Brice is een inspiratie voor mij, maar ook die van Zoe Jakes, Na 16 jaar buikdansen heb ik natuurlijk wel mijn eigen manier van dans aangeleerd en combineer ik al mijn kennis van dans in mijn bewegingen en choreografieën.

Vanaf de leeftijd van 7 jaar ben je welkom in mijn dansschool.