"Een patiënt brengt een bezoek aan een acupuncturist en verteld zijn of haar klachten. De acupuncturist kijkt ernaar, denkt er 3 seconden over na, zet 5 naalden en de pijn is weg. Compleet verbaasd over wat hem of haar overkomt zegt de patiënt: 'Je hebt maar 5 minuten aan me gewerkt en ik moet je zo veel betalen?' De acupuncturist zegt: 'Nee, nee, de behandeling is gratis. Je betaald voor de tientallen jaren aan studie en praktijkervaring.' Er zit dus een dieper verhaal achter de naald dan de meesten van ons realiseren."


Deze alleszeggende quote komt uit het prachtige boek van Kris Oosting:
Balance Method Acupuncture for the Treatment of Pain and Discomfort

Research & Clinical Application(2020)

SZY - LITTLE TREASURES (KINDEREN T/M 12 JAAR)

 • Tarief eerste consult: €60,-(prestatiecode 24102 - Shiatsu, prestatiecode 24105 - Tui Na en/of prestatiecode 24104 - acupunctuur) Duur: 45 tot 60 minuten.
 • Tarief vervolgconsult: €45,- (prestatiecode 24102 - Shiatsu, prestatiecode 24005 - Tui Na en/of prestatiecode 24104 - acupunctuur) Duur: 30 tot 45 minuten.
 • Methode: Deze behandelingen zijn meestal een combinatie van 2 of enkel 1 van de volgende behandelmethoden: Shiatsu, Tui Na en Acupunctuur. Kinderen kunnen bijvoorbeeld geholpen worden bij angsten, allergieën, slaapproblemen, lichamelijke ongemakken, bedplassen en spijsverteringsproblemen. Waar nodig wordt er ook gekozen voor extra ondersteuning d.m.v. Chinese Kruiden en/of Crystal Grids en knuffelstenen.
 • BELANGRIJK: Ik heb toestemming nodig van beide ouders/verzorgers om een kind tot de leeftijd van 16 jaar te mogen behandelen. Ouders en verzorgers zijn ten alle tijden welkom en gewenst om tijdens de behandeling aanwezig te zijn in de behandelruimte. Dit is voor het kind fijn en vertrouwd, maar geeft mij ook de kans om beter te overleggen en te laten zien wat er gebeurt tijdens de behandeling.SZY - INTAKEGESPREK

 • Tarief: €30,- (exclusief behandeling)
 • Duur: 30 minuten
 • Methode: Anamnese, diagnose, behandelmethode en behandelplan. Een vast onderdeel van het eerste consult waarin we beginnen met het kennismakingsgesprek met daaropvolgend de voor uw klacht meest geschikte behandeling. De diagnose wordt gesteld d.m.v. de polsdiagnose, tongdiagnose en de anamnese. Het intakeformulier krijgt u nadat we het eerste consult hebben ingepland via E-mail toegestuurd. Deze kunt u genummerd beantwoorden en dient u twee dagen voor de aanvang van het eerste consult ingevuld aan mij te retourneren. Ook vraag ik u voorafgaande aan de behandeling de privacyverklaring door te nemen.
 • Het intakegesprek wordt ten aller tijden gecombineerd met een behandeling van 60 tot 90 minuten. De prijs voor het eerste consult is dus in totaal €120,-. Naar aanleiding van de hulpvraag in het eerste intakegesprek, bepaal ik welke behandeling er wordt toegepast en de prestatiecode die daarbij hoort.SZY - FAST RELIEF

 • Tarief: €30,- (prestatiecode 24104 - acupunctuur)
 • Duur: 20 tot 30 minuten
 • Methode: Dit korte consult is geschikt voor een snelle en effectieve verlichting van acute klachten, zoals bijvoorbeeld buikpijn, hoofdpijn, pijn in de onderrug, stijve nek en menstruatiepijn. Ook bij acute emotionele ongemakken kan dit consult erg verlichtend voor je zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan examenstress of nervositeit voor een sollicitatiegesprek of een andere emotioneel belastende gebeurtenis. Tijdens dit consult maak ik gebruik van de Dr. Tan Balance Method Acupuncture.SZY - FUNCTIONAL BALANCE

 • Tarief: €45,- (prestatiecode 24104 - acupunctuur)
 • Duur: 30 tot 45 minuten
 • Methode: Dit consult is geschikt voor een snelle en effectieve vermindering en verlichting van functionele klachten. Tijdens dit consult maak ik gebruik van de Dr. Tan Balance Method Acupuncture. Deze behandeling is het meest geschikt bijklachten zoals hooikoorts, maagzuur, misselijkheid, diarree, constipatie, obstipatie, prostaatproblemen, migraine, RSI, overgangsklachten (menopauze) en diverse lichamelijke ongemakken.SZY - BALANCE COMBI

 • Tarief: €60,- (prestatiecode 24104 - acupunctuur)
 • Duur: 45 tot 60 minuten
 • Methode: Dit consult is geschikt voor een snelle en effectieve vermindering en verlichting van functionele klachten en acute of chronische pijnklachten. Tijdens dit consult maak ik gebruik van de Dr. Tan Balance Method Acupuncture. Dit consult is het meest geschikt voor de behandeling van een combinatie van meerdere klachten met verschillende oorzaken.SZY - ESOTERIC HARMONY

 • Tarief: €90,- (meestal prestatiecode 24104 - acupunctuur, af en toe komt er een andere prestatiecode bij waar nodig zoals prestatiecode 24101 - Cupping, Gua Sha en Moxa, prestatiecode 24102 - Shiatsu Massagetherapie of prestatiecode 24105 - Tui Na Massagetherapie)
 • Duur: 60 tot 90 minuten
 • Methode: Dit uitgebreide consult bestaat uit een variatie van de volgende klachtgerichte behandeltechnieken: Esoterische acupunctuur, Klassieke Chinese acupunctuur, Dr. Tan Balance Method Acupuncture, I Ching acupunctuur, Yi Jing acupunctuur, Wu Xing acupunctuur, Oor-acupunctuur en eventueel waar nodig 10 tot 15 minuten Shiatsu, Tui Na Fa, Cupping, GuaSha, Moxa, Plumblossom, Wu Xing voedingsadvies en Spirituele Coaching. Dit consult is het meest geschikt voor een breed spectrum aan klachten op het gebied van lichaam, geest en ziel. Ook kan hierbij gebruik worden gemaakt van edelstenen, mineralen en kruiden.SZY - PHYSICAL AWARENESS

 • Tarief: €90,-(prestatiecode 24102 - Shiatsu & prestatiecode 24105 - Tui Na)
 • Duur: 45 tot 60 minuten
 • Methode: Dit consult bestaat uit een combinatie van Tui Na Fa en Shiatsu: twee zeer verschillende vormen van massagetherapie. Het zorgt voor meer contact met je lichaam (lichaamsbewustzijn), verlichting van pijn en een fijn emotioneel balans. Men voelt zich na deze behandeling meestal als herboren. Er kan waar nodig ongeveer 5 tot 10 minuten gebruik worden gemaakt van Moxa, Cupping en/of Guasha (prestatiecode 24101 - Chinese Geneeswijzen).SZY - SACRED CRYSTALS

 • Tarief: €60,- (dit consult komtnietin aanmerking voor een vergoeding bij de zorgverzekeraar)
 • Duur: 45 tot 60 minuten
 • Methode: Kaartlegging en een oplegging van een Crystal Grid met begeleide meditatie. Dit consult is het meest geschikt voor klachten of problemen welke worden veroorzaakt vanuit een spiritueel aspect. Denk hierbij aan spirituele inzichten, relationele harmonisatie, een zoektocht naar uw levensdoel of begeleiding bijhet helingsproces van het innerlijk kind.
   Behandelruimte
   Behandelruimte
   Thema: Schaduwwerk.

   Kleuren: Groen, zwart, rood, paars.

   Frequentie: 396hz, 693hz, 963hz.

   Energetische werking: Relationele harmonie, zelfreflectie, helder inzicht, innerlijke transformatie en persoonlijke groei.

   Sfeer: Kalmerend, veilig en vertrouwd.
   Behandelruimte
   Behandelruimte
   Thema: Lichtwerk.

   Kleuren: Roze, turquoise, lila, pasteltinten.

   Frequentie: 285hz, 528hz, 852hz.

   Energetische werking: Zelfexpressie, zelfvertrouwen, eigenliefde, innerlijke vrede, zelfrespect en eigenwaarde.

   Sfeer: Geborgenheid, tevredenheid en enthousiasme.
   SZY - Traditional Chinese Medicine
   SZY - Traditional Chinese Medicine
   Moxa

   Het branden van bijvoet "artemisia" om de meridianen of punten te verwarmen. Het stimuleert de bloedcirculatie en stroom van Qi. Het heeft een helend effect bij littekens, blessures en gewrichtspijnen.
   SZY - Traditional Chinese Medicine
   SZY - Traditional Chinese Medicine
   Moxa in combinatie met Gember en Acupunctuur

   Deze techniek gebruik ik zelden, maar is een waar kunstwerk voor het oog met een sterk verlichtende en verwarmende werking wat een positief effect heeft bij artrose in de wervelkolom.
   SZY - Traditional Chinese Medicine
   SZY - Traditional Chinese Medicine
   Acupunctuur

   Het behandelen van pijn en ongemakken door de beweging van Qi in de meridianen te balanceren door middel van het gestructureerd zetten van naalden in specifieke punten op de meridianen.
   SZY - Traditional Chinese Medicine
   SZY - Traditional Chinese Medicine
   Acupunctuur

   Het behandelen van pijn en ongemakken door de beweging van Qi in de meridianen te balanceren door middel van het gestructureerd zetten van naalden in specifieke punten op de meridianen.
   SZY - Traditional Chinese Medicine
   SZY - Traditional Chinese Medicine
   Cupping

   Het vacuüm zuigen van de huid d.m.v. glazen of silliconen cups met vuur of lucht. Hiermee worden blokkades in de meridianen opgeheven en de doorbloeding gestimuleerd wat het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert.

   Bij lopend cuppen masseer ik eerst de huid met olie en knijp ik vervolgens in een silliconen cup waardoor deze vacuüm zuigt op de huid. Door met de cup over de huid te bewegen ontstaat er ruimte tussen de weefsels, waardoor stagnaties en verklevingen verminderen.
   SZY - Traditional Chinese Medicine
   SZY - Traditional Chinese Medicine
   Bloedend Cuppen

   Effectief bij bloedstases en heftige accumulaties waarbij er sprake is van een (acute) stekende hevige pijn op één vaste plek met een bewegingsbeperking en/of onstekingen in spieren, pezen en gewrichten waarbij geen sprake is van een infectie.

   Met een lancetje prik ik wat oppervlakkige gaatjes in de gedesinfecteerde huid, waarna er met een glazen cup en een vlam vacuüm wordt gezogen en de afvalstoffen het lijf verlaten en in de cup terechtkomen.
   SZY - Traditional Chinese Medicine
   SZY - Traditional Chinese Medicine
   Guasha

   Een schraaptechniek met speciale kruidenolie en een gepolijste steen van Jade of Rozenkwarts om de doorstroming van Qi en bloed te stimuleren en de afvoer van afvalstoffen te activeren.
   SZY - Sacred Crystals
   SZY - Sacred Crystals
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
   Sacred Crystals - Behandeling
   Sacred Crystals - Behandeling
   Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

   Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.