"Een patiënt brengt een bezoek aan een acupuncturist en verteld zijn of haar klachten. De acupuncturist kijkt ernaar, denkt er 3 seconden over na, zet 5 naalden en de pijn is weg. Compleet verbaasd over wat hem of haar overkomt zegt de patiënt: 'Je hebt maar 5 minuten aan me gewerkt en ik moet je zo veel betalen?' De acupuncturist zegt: 'Nee, nee, de behandeling is gratis. Je betaald voor de tientallen jaren aan studie en praktijkervaring.' Er zit dus een dieper verhaal achter de naald dan de meesten van ons realiseren."


Deze alleszeggende quote komt uit het prachtige boek van Kris Oosting:
Balance Method Acupuncture for the Treatment of Pain and Discomfort

Research & Clinical Application(2020)

SZY - LITTLE TREASURES (KINDEREN T/M 12 JAAR)

 • Tarief eerste consult: €60,- (prestatiecode 24104 – Acupunctuur, prestatiecode 24102 - Shiatsu Massagetherapie, prestatiecode 24105 - Tui Na Massagetherapie en eventueel waar nodig prestatiecode 24101 - Cupping, Gua Sha en Moxa)
  Duur: 45 tot 60 minuten.
 • Tarief vervolgconsult: €45,- (prestatiecode 24104 – Acupunctuur, prestatiecode 24102 - Shiatsu Massagetherapie, prestatiecode 24105 - Tui Na Massagetherapie en eventueel waar nodig prestatiecode 24101 - Cupping, Gua Sha en Moxa)
  Duur: 30 tot 45 minuten.
 • Methode: Deze behandelingen zijn meestal een combinatie van twee of enkel één van de volgende behandelmethoden: Shiatsu, Tui Na Fa en Acupunctuur. Kinderen kunnen bijvoorbeeld geholpen worden bij angsten, allergieën, slaapproblemen, lichamelijke ongemakken, bedplassen en spijsverteringsproblemen. Waar nodig wordt er ook gekozen voor extra ondersteuning d.m.v. Chinese Kruiden, Cupping, Gua Sha, Moxa en/of Crystal Grids en knuffelstenen.
 • BELANGRIJK: Ik heb toestemming nodig van beide ouders/verzorgers om een kind tot de leeftijd van 16 jaar te mogen behandelen. Ouders en verzorgers zijn ten alle tijden welkom en gewenst om tijdens de behandeling aanwezig te zijn in de behandelruimte. Dit is voor het kind fijn en vertrouwd, maar geeft mij ook de kans om beter te overleggen en te laten zien wat er gebeurt tijdens de behandeling. 

SZY – EERSTE CONSULT

 • Tarief: €120,- (prestatiecode 24104 – Acupunctuur, prestatiecode 24102 - Shiatsu Massagetherapie, prestatiecode 24105 - Tui Na Massagetherapie en eventueel waar nodig prestatiecode 24101 - Cupping, Gua Sha en Moxa)
 • Duur: 90 tot 120 minuten
 • MethodeAnamnese, diagnose, behandelmethode en behandelplan. Een vast onderdeel van het eerste consult waarin we beginnen met het kennismakingsgesprek en de diagnose met daaropvolgend de voor uw klacht meest geschikte behandeling. De diagnose wordt gesteld d.m.v. de polsdiagnose, tongdiagnose en de anamnese. Het intakeformulier krijgt u nadat we het eerste consult hebben ingepland via E-mail toegestuurd. Deze kunt u genummerd beantwoorden via de mail en dient u uiterlijk twee dagen voor de aanvang van het eerste consult aan mij te retourneren. Ook vraag ik u voorafgaande aan de behandeling de privacyverklaring door te nemen.
 • Naar aanleiding van de hulpvraag in het intakegesprek/formulier, bepaal ik welke behandeling er wordt toegepast en de prestatiecode die daarbij hoort.

 

 


SZY – SYSTEMIC BALANCE

 • Tarief: €60,- (prestatiecode 24104 - acupunctuur)
 • Duur: 45 tot 60 minuten
 • Methode: Dit consult is geschikt voor een snelle en effectieve vermindering en verlichting van emotionele, hormonale, functionele klachten en acute of chronische pijnklachten. Tijdens dit consult maak ik gebruik van de Dr. Tan Balance Method Acupuncture. Dit consult is het meest geschikt voor de behandeling van één of meerdere klachten gerelateerd aan dezelfde oorzaak / een direct samenwerkend meridiaan systeem volgens de Traditionele Chinese Geneeswijzen. Een extra ongemak behandelen tijdens dit consult is in overleg mogelijk. Dit duurt 30 minuten extra en heeft een meerprijs van €30,-.

 


 

SZY - ESOTERIC HARMONY

 • Tarief: €90,- (prestatiecode 24104 – Acupunctuur, prestatiecode 24102 - Shiatsu Massagetherapie, prestatiecode 24105 - Tui Na Massagetherapie en eventueel waar nodig prestatiecode 24101 - Cupping, Gua Sha en Moxa)
 • Duur: 75 tot 90 minuten
 • Methode: Dit uitgebreide consult bestaat uit een variatie van de volgende klachtgerichte behandeltechnieken: Esoterische acupunctuur, Klassieke Chinese acupunctuur, Dr. Tan Balance Method Acupuncture, I Ching acupunctuur, Yi Jing acupunctuur, Wu Xing acupunctuur en/of Oor-acupunctuur in combinatie met Shiatsu en Tui Na Fa en eventueel waar nodig 10 tot 15 minuten Cupping, GuaSha, Moxa, Plumblossom, Wu Xing voedingsadvies en Spirituele Coaching. Dit consult is het meest geschikt voor een breed spectrum aan klachten op het gebied van lichaam, geest en ziel. Ook kan hierbij gebruik worden gemaakt van edelstenen, mineralen en kruiden.

 


 

SZY - PHYSICAL RELIEF

 • Tarief: €60,- (prestatiecode 24102 – Shiatsu Massagetherapie, prestatiecode 24105 - Tui Na Massagetherapie en eventueel waar nodig prestatiecode 24101 - Cupping, Gua Sha en Moxa)
 • Duur: 30 tot 45 minuten
 • Methode: Dit consult bestaat uit een combinatie van Tui Na Fa en Shiatsu: twee zeer verschillende vormen van massagetherapie waarvan ik een effectieve, krachtige en bijzondere combinatie massage heb mogen realiseren. Tijdens dit klachtgerichte consult focus ik de behandeling op het aangedane gedeelte van het lichaam waar specifieke aandacht nodig is. Bij hoofdpijn betreft dit rug, schouders, nek, hoofd en gezicht. Bij nekpijn betreft dit rug, schouders, nek, armen en handen. Bij rugpijn betreft dit rug, schouders, benen en voeten. Bij heuppijn betreft dit rug, schouders, heupen, benen en voeten. En ga zo maar door. Het is dus een klachtgerichte behandeling waarbij het doel ligt bij het verminderen van lichamelijke pijn en ongemakken. Er kan waar nodig ongeveer 5 tot 10 minuten gebruik worden gemaakt van Moxa, Cupping en/of Guasha.

 SZY - PHYSICAL AWARENESS

 • Tarief: €90,- (prestatiecode 24102 – Shiatsu Massagetherapie, prestatiecode 24105 - Tui Na Massagetherapie en eventueel waar nodig prestatiecode 24101 - Cupping, Gua Sha en Moxa)
 • Duur: 45 tot 60 minuten
 • Methode: Dit consult bestaat uit een combinatie van Tui Na Fa en Shiatsu: twee zeer verschillende vormen van massagetherapie waarvan ik een effectieve, krachtige en bijzondere combinatie massage heb mogen realiseren. Tijdens dit consult behandel ik het gehele lichaam: hoofd, gezicht, nek, schouders, armen, handen, borst, buik, rug, heupen, benen en voeten. Het zorgt voor meer contact met je lichaam (lichaamsbewustzijn), verlichting van pijn en een harmonisch emotioneel balans. Men voelt zich na deze behandeling meestal als herboren. Er kan waar nodig ongeveer 5 tot 10 minuten gebruik worden gemaakt van Moxa, Cupping en/of Guasha.
OVERIGE CONSULTEN / BEHANDELMETHODEN WELKE NIET GERELATEERD ZIJN AAN DE TRADITIONELE CHINESE GENEESWIJZEN


SZY - SACRED CRYSTALS

 • Tarief: €60,- (dit consult komt niet in aanmerking voor een vergoeding bij de zorgverzekeraar)
 • Duur: 45 tot 60 minuten
 • Methode: Kaartlegging en een oplegging van een Crystal Grid met begeleide meditatie. Dit consult is het meest geschikt voor klachten of problemen welke worden veroorzaakt vanuit een spiritueel aspect. Denk hierbij aan spirituele inzichten, relationele harmonisatie, een zoektocht naar uw levensdoel of begeleiding bij het helingsproces van het innerlijk kind.

 SZY – THE WITCH’S WAY

 • Tarief: €60,- (dit consult komt niet in aanmerking voor een vergoeding bij de zorgverzekeraar)
 • Duur: 45 tot 60 minuten
 • Methode: Kaartlegging, Mediumschap, Inzichtelijke Reading. Dit consult is het meest geschikt voor levensvragen of advies met betrekking tot problemen welke kunnen worden begeleid vanuit een spiritueel aspect. Denk hierbij aan spirituele inzichten, relationele harmonisatie, een zoektocht naar uw levensdoel, specifieke levensvragen, toekomstige keuzes of begeleiding bij het helingsproces van het innerlijk kind.
BELANGRIJKE VOETNOOT De consultkosten kunnen vanwege bijzondere omstandigheden een enkele keer van bovenstaande tarieven afwijken. Dit gaat te alle tijden op voorhand in overleg met de patiënt/cliënt.
SZY – ACUTE INTERVENTION

 • Tarief: €30,- of €45,- (prestatiecode 24104 - acupunctuur)
 • Duur: 30 of 45 minuten
 • Methode: Dit consult is geschikt voor een snelle en effectieve vermindering en verlichting van acute (pijn)klachten. Tijdens dit consult maak ik gebruik van de Dr. Tan Balance Method Acupuncture. Dit consult is geschikt voor de behandeling van één acute klacht.
Behandelkamer Nr. 1
Behandelkamer Nr. 1
Thema: Schaduwwerk.

Kleuren: Groen, zwart, rood, paars.

Frequentie: 396hz, 693hz, 963hz.

Energetische werking: Relationele harmonie, zelfreflectie, helder inzicht, innerlijke transformatie en persoonlijke groei.

Sfeer: Kalmerend, veilig en vertrouwd.
Behandelkamer Nr.2
Behandelkamer Nr.2
Thema: Lichtwerk.

Kleuren: Roze, turquoise, lila, pasteltinten.

Frequentie: 285hz, 528hz, 852hz.

Energetische werking: Zelfexpressie, zelfvertrouwen, eigenliefde, innerlijke vrede, zelfrespect en eigenwaarde.

Sfeer: Geborgenheid, tevredenheid en enthousiasme.
Behandelkamer Nr.3
Behandelkamer Nr.3
Thema: Transformatie.

Kleuren: Blauw, Petrol, Okergeel, Turquois.

Frequentie: 174hz, 417hz, 741hz.

Energetische werking: Transformatie, Transmutatie, Genezing, Diepgang, Natuur Elementen.

Sfeer: Ontspannend, mysterieus en vertrouwd.
SZY - Traditional Chinese Medicine
SZY - Traditional Chinese Medicine
Moxa

Het branden van bijvoet "artemisia" om de meridianen of punten te verwarmen. Het stimuleert de bloedcirculatie en stroom van Qi. Het heeft een helend effect bij littekens, blessures en gewrichtspijnen.
SZY - Traditional Chinese Medicine
SZY - Traditional Chinese Medicine
Moxa in combinatie met Gember en Acupunctuur

Deze techniek gebruik ik zelden, maar is een waar kunstwerk voor het oog met een sterk verlichtende en verwarmende werking wat een positief effect heeft bij artrose in de wervelkolom.
SZY - Traditional Chinese Medicine
SZY - Traditional Chinese Medicine
Acupunctuur

Het behandelen van pijn en ongemakken door de beweging van Qi in de meridianen te balanceren door middel van het gestructureerd zetten van naalden in specifieke punten op de meridianen.
SZY - Traditional Chinese Medicine
SZY - Traditional Chinese Medicine
Acupunctuur

Het behandelen van pijn en ongemakken door de beweging van Qi in de meridianen te balanceren door middel van het gestructureerd zetten van naalden in specifieke punten op de meridianen.
SZY - Traditional Chinese Medicine
SZY - Traditional Chinese Medicine
Cupping

Het vacuüm zuigen van de huid d.m.v. glazen of silliconen cups met vuur of lucht. Hiermee worden blokkades in de meridianen opgeheven en de doorbloeding gestimuleerd wat het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert.

Bij lopend cuppen masseer ik eerst de huid met olie en knijp ik vervolgens in een silliconen cup waardoor deze vacuüm zuigt op de huid. Door met de cup over de huid te bewegen ontstaat er ruimte tussen de weefsels, waardoor stagnaties en verklevingen verminderen.
SZY - Traditional Chinese Medicine
SZY - Traditional Chinese Medicine
Bloedend Cuppen

Effectief bij bloedstases en heftige accumulaties waarbij er sprake is van een (acute) stekende hevige pijn op één vaste plek met een bewegingsbeperking en/of onstekingen in spieren, pezen en gewrichten waarbij geen sprake is van een infectie.

Met een lancetje prik ik wat oppervlakkige gaatjes in de gedesinfecteerde huid, waarna er met een glazen cup en een vlam vacuüm wordt gezogen en de afvalstoffen het lijf verlaten en in de cup terechtkomen.

Helaas heeft de (R)overheid bes
SZY - Traditional Chinese Medicine
SZY - Traditional Chinese Medicine
Guasha

Een schraaptechniek met speciale kruidenolie en een gepolijste steen van Jade of Rozenkwarts om de doorstroming van Qi en bloed te stimuleren en de afvoer van afvalstoffen te activeren.
SZY - Sacred Crystals
SZY - Sacred Crystals
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.
Sacred Crystals - Behandeling
Sacred Crystals - Behandeling
Hier krijg je een impressie van hoe edelstenen en mineralen eventueel kunnen worden ingezet in de vorm van een grid tijdens een behandeling.

Elke grid heeft een unieke specifieke werking welke wordt gecreëerd door de eigenschappen van de gekozen edelstenen/mineralen en hun samenwerking, maar ook door de vorm van de grid, de gekozen kleuren en de intentie waarmee de grid gelegd wordt.