RECENSIES

Anja Vromans

11-09-18   17:23u

Ik ben hier op vakantie in Egypte en kwam Lisa tegen..

Ik heb flinke oorontsteking en al reeds hier in Egypte bij de dokter geweest.. Lisa stond te springen om mij te helpen.. Ik ben niet iemand die mensen wil lastig vallen tijdens hun vakantie maar ze wilde het dolgraag doen.. Ik voelde me zelfs een beetje beschaamd.. maar Lisa leeft voor haar werk en vond het erg dat ze een weekje niks had te doen.. dus laten behandelen.. ze neemt de tijd en legt uit wat ze doet, dan ben ik niet gewend.. al vaker naar verschillende acupuncturisten geweest en nooit werd iets uitgelegd en nooit heeft het geholpen.. dus ik was eerlijk gezegd een beetje sceptisch,,.. maar baat het niet dan schaad het niet.. en ik voelde vrij snel verlichting.. vooral in de linker arm die altijd zwaar was.. vandaag heeft ze nog de pleisters met naalden gezet en de oor is open.. Ze wilde mij helpen en kreeg dit gratis.. voor mij echt ook uitzonderlijke dat iemand dit gratis doet op haar eigen vakantie..

Echt super.. Dankjewel.. echt dankjewel!!

Ik wens je succes met je verder leven

maar dat zal zeker wel lukken..

lots of karma. xx Bedankt. x

Merith De Hond

03-01-23   12:26u

Maakt niet uit met wat ik kom. Lisa heeft de oplossing. Ookal weten de westerse dokters geen raad meer met me. Heeft Lisa binnen 1 behandeling al de pijn weg. Beste ooit!!!

Tessa Pieffers

21-07-23   15:33u

Met Awaken your inner Goddess begeleidt Lisa vrouwen op weg naar hun innerlijke kracht. Je krijgt een zeer uitgebreide syllabus, een persoonlijk adviesplan en handvaten, waardoor dit proces niet eindigt na 4 fantastische sessies, maar eerder de weg opent naar jezelf een leven lang ontwikkelen. Deze innerlijk reis naar de Godin in jouw wordt in beweging gezet door Bellydance en yoga, hetgeen de sensualiteit in je naar boven haalt, waardoor je empowered de wereld in stapt!

Bart Wattenberg

28-08-18   20:05u

Altijd weer een effectieve behandeling en ga weer klacht vrij naar huis. Er wordt alle tijd voor je genomen en je wordt professioneel begeleid. Echt een aanrader.

Stacey van Megen

17-10-22   23:34u

Ondertussen kom ik alweer een aantal jaar bij Lisa. Voordat ik bij Lisa terecht kwam had ik verschillende klachten die niet verklaard konden worden, verschillende behandeltrajecten zonder resultaat en klachten die alleen maar erger werden. Via via ben ik toen bij Lisa gekomen. Lisa kon mijn klachten wel verklaren en behandelen. Nu kan ik mijn lichaam weer gebruiken zoals ieder ander en met de maandelijkse behandeling ga ik redelijk pijnvrij door het leven. Naast dat Lisa enorm proffesioneel is en weet waar ze over praat is het ook nog een fantastisch mens. Ik kan het dan ook iedereen aanraden.

Eugénie Van Veldhoven

20-10-22   22:35u

Lisa is een briljante dame met veel kennis en kunde!
Na mijn verkeersongeval ben ik bij Lisa in behandeling gekomen op aanraden van een vriendin die huisarts is.
Door Lisa's behandelingen en coaching, die ik iedere week krijg, heb ik om leren gaan met mijn beperkingen agv het ongeval.
Ook heb ik zelf al veel mensen doorverwezen naar Lisa omdat ze zo goed is in de chinese geneeskunde en wat in het reguliere westerse geneeskunde niet op te lossen is, oplost!

Laura Casado

29-07-23   10:37u

Awaken your inner Goddess is een prachtige workshop verdeeld over 4 avonden (die echt voorbij zijn gevlogen) waarin Lisa je begeleidt naar een sterk en positief zelfbeeld!
Je krijgt een syllabus die vol staat met tips en adviezen om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Tijdens de cursus neemt ze alle tijd voor je, geen vraag is te gek of vreemd, als een ware Goddess staat ze je bij!

Piet .v. Orsouw

12-12-19   21:09u

Kom al 2 jaren bij Lisa (ook al in Groesbeek ) i.v.m 2 heup operaties ( 2 protheses ) en de bijkomende pijn die dat met zich meebrengt. Op aanraden van een bekende uit de buurt, die daar ook regelmatig komt, heb ik de stap gezet om naar Lisa te gaan. De eerste keer dat mij acupunctuur werd aangeraden, het was dus voor mij een echte uitdaging.Na een goed voor afgaand gesprek, met de nodige uitleg, werd met de behandeling gestart. Mijn "angst" voor de naaldjes werd al gauw minder toen ik van de behandeling tafel afstapte en wonder boven wonder bijna geen pijn meer voelde. Ik ga nu om de 5 a 6 weken naar Lisa voor een behandeling, en ik voel mij er zeer goed bij. Voor diegene die dit lezen, laat je niet afschrikken door de angst voor de naaldjes,want de behandeling kan ook voor u goed helpen.

U wordt door Lisa goed begeleid en ze verteld

precies wat ze doet, deze behandel

methode kan ik iedereen aanraden.

Frédérique Versteeg

04-07-23   18:45u

Awaken your inner Goddess.
Een heel bijzonder initiatief met een prachtige uitgebreide syllabus, waar in zoveel cursusmateriaal zit dat eigenlijk veel meer verwerkingstijd vraagt. Voor iedereen maakt Lisa een persoonlijk adviesplan , heel waardevol. In een zeer ontspannen en veilige sfeer gegeven in een kleine groep van 4 vrouwen.
Heel gedifferentieerde thema’s komen er aan bod, waarvan Bellydance een belangrijk onderdeel is, heel leuk, ook moeilijk.en dat dan weer gevolgd door een meditatie. Er zou, met alle verschillende onderdelen, vast wel tweemaal 4 x morgens mee gewerkt kunnen worden en zeker lijkt het mij een cursus voor vrouwen die nog niet vaak “bewustzijns-werk” gedaan hebben en dat dan in een kleine groep.Perfect! Hartelijk dank om dit mee te mogen maken,

Madeleine Castenmiller

14-08-2023   19:28u

Eerst heb ik een aantal accupunctuur behandelingen gehad,

ik kon meteen merken dat dit de passie is van Lisa. Ze heeft enorm veel kennis in huis en wist meteen wat er nodig was voor de behandeling.


Omdat ik wilde leren buikdansen heb ik me aangemeld voor de tribal fusion cursus. Deze 4 lessen waren zo veel meer dan alleen dansen. Het was een maand lang ondergedompeld worden in vrouwelijke godinnen energie. Ik ben daardoor meer in mijn eigen kracht gekomen en mijn intuïtie meer leren gebruiken. Vooraf heb ik veel informatie ontvangen met allerlei opties over voeding, beweging, meditaties e.d. voor ieder wat wils. Elke les werd aangepast wat er voor de groep op dat moment nodig was. Lisa is erg kundig, het is jammer dat de lessen alweer afgelopen zijn. Want het was elke vrijdag weer cadeautje om erbij te mogen zijn.


Één ding is zeker, bij Lisa krijg je er altijd meer voor terug dan verwacht.