Bereikbaarheid

Het Esoterisch Gezondheidscentrum San Zhong Yi is gevestigd op de eerste verdieping in het bedrijfspand op de Stationssingel 120F te Ravenstein. De bel zit links van de deur bij de witte sticker. Eenmaal binnen loop je de trap op. Aan het einde van de trap ga je rechts de gang in. De deur naar de wachtruimte bevindt zich aan het einde van deze gang aan de linkerzijde. Mijn praktijk is dus niet toegankelijk voor personen wie de mogelijkheid niet hebben een trap op te kunnen lopen en/of afhankelijk zijn van een rolstoel.


Recht tegenover de praktijk bevindt zich het treinstation van Ravenstein richting Arnhem en Dordrecht.


Parkeren is gratis en kan in de parkeervakken voor de praktijk en bij het station.


De drie parkeerplaatsen aan de linkerkant van het bedrijfsgebouw zijn gereserveerd voor de bezoekers van PoliDirect. Deze zijn dus niet voor de bezoekers van San Zhong Yi.


De toilet is te vinden op de eerste verdieping rechts van de trap. Er is één toilet beschikbaar voor bezoekers.


Er zit een brandtrap in de gang naast de deur van de wachtruimte.

Extra belangrijke informatie:

U heeft geen verwijzing nodig voor het maken van een afspraak of het in aanmerking komen voor een vergoeding bij uw zorgverzekeraar.


Esoterisch Gezondheidscentrum San Zhong Yi is enkel en alleen bereikbaar via SMS of E-mail.


Mijn prioriteit communicatie binnen mijn bedrijf ligt voornamelijk bij het beantwoorden van urgente berichten zoals afspraakgerelateerde vragen van klanten wie gepland staan in dezelfde week of op de dag zelf een behandeling hebben ontvangen en zoals afgesproken nog naslagwerk van mij verwachten. Daarom heb ik onlangs besloten om nog maar1 x per week (en tijdens extreem drukke perioden zelfs maar 1 x per 2 weken) te reageren op agenda gerelateerde verzoekjes zoals het verzetten van een geplande afspraak, nieuwe aanmeldingen en het beantwoorden van uitgebreide adviesvragen.

Mijn excuses voor het ongemak.

Helaas ontvang ik gemiddeld wekelijks zo'n 35 van dit soort berichten met zo nu en dan zelfs weken waarin ik ruim 60 berichten ontvang...

...momenteel zit ik helaas al 2 weken in zo'n extra drukke periode...


Neem uw medicijnen(kaart) mee naar het eerste consult.


Afspraken annuleren kan bij voorkeur via SMS bericht aan mij doorgegeven worden. Afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden tot uiterlijk 48 uur vóór aanvang van het consult.

Voor annuleringen tussen 48 uur en 24 uur vóór aanvang van het consult wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Voor annuleringen na 24 uur vóór aanvang van het consult wordt helaas 100% van de kosten in rekening gebracht.

De kosten voor een niet (tijdig) geannuleerde afspraak worden tevens niet vergoed door de zorgverzekeraar. 


U krijgt de factuur van het consult per E-mail in de ochtend voorafgaand van de behandeling toegezonden. Het betaalverzoek wordt na de behandeling toegezonden per SMS.


De betaling kan contant of door middel van een betaalverzoek worden voldaan.