Bereikbaarheid

Het Esoterisch Gezondheidscentrum San Zhong Yi is gevestigd op de eerste verdieping in het bedrijfspand op de Stationssingel 120F te Ravenstein. De bel zit links van de deur bij de witte sticker. Eenmaal binnen loop je de trap op. Aan het einde van de trap ga je rechts de gang in. De deur naar de wachtruimte bevindt zich aan het einde van deze gang aan de linkerzijde. Mijn praktijk is dus niet toegankelijk voor personen wie de mogelijkheid niet hebben een trap op te kunnen lopen en/of afhankelijk zijn van een rolstoel.


Recht tegenover de praktijk bevindt zich het treinstation van Ravenstein richting Arnhem en Dordrecht.


Parkeren is gratis en kan in de parkeervakken voor de praktijk en bij het station.


De drie parkeerplaatsen aan de linkerkant van het bedrijfsgebouw zijn gereserveerd voor de bezoekers van PoliDirect. Deze zijn dus niet voor de bezoekers van San Zhong Yi.


De toilet is te vinden op de eerste verdieping rechts van de trap. Er is één toilet beschikbaar voor bezoekers.


Er zit een brandtrap in de gang naast de deur van de wachtruimte.

Extra belangrijke informatie:

U heeft geen verwijzing nodig voor het maken van een afspraak of het in aanmerking komen voor een vergoeding bij uw zorgverzekeraar.


Esoterisch Gezondheidscentrum San Zhong Yi is enkel en alleen bereikbaar via SMS of E-mail.


Een druk leven vergt planning waardoor ook mijn reactie op nieuwe aanmeldingen, het verzetten van afspraken, vraag naar informatie en advies en dergelijke op zich laat wachten, Mijn prioriteit communicatie binnen mijn bedrijf ligt voornamelijk bij het beantwoorden van berichten van mijn huidige klanten. Met name de vragen van klanten wie gepland staan in dezelfde week of op de dag zelf een behandeling hebben ontvangen en zoals afgesproken nog naslagwerk van mij verwachten. Daarom heb ik onlangs besloten om 1 x per week te reageren op nieuwe aanmeldingen en het beantwoorden van uitgebreide adviesvragen.


Neem uw medicijnen(kaart) mee naar het eerste consult.


Annulering van de afspraak dient u 48 uur voor aanvang van het consult aan mij door te geven via SMS of E-mail om extra kosten te voorkomen. Een niet geannuleerde afspraak wordt tevens niet vergoed door de zorgverzekeraar. U kunt ten alle tijden kosteloos annuleren wanneer u plots last heeft van koorts, verkoudheidsklachten of griepklachten. Ook bij het overlijden van een dierbare of het krijgen van een ongeluk worden geen kosten in rekening gebracht bij het niet tijdig annuleren van de behandeling.


U krijgt de factuur van het consult per E-mail in de ochtend voorafgaand van de behandeling toegezonden. Het betaalverzoek wordt na de behandeling toegezonden per SMS.


De betaling kan contant of door middel van een betaalverzoek worden voldaan.