Esoterisch Gezondheidscentrum San Zhong Yi

Traditionele Chinese Geneeswijzen

Recensies

Deel uw ervaring met anderen.
Schrijf een recensie over San Zhong Yi.

Recensies

Merith De Hond
03-01-23 12:26:46
Maakt niet uit met wat ik kom. Lisa heeft de oplossing. Ookal weten de westerse dokters geen raad meer met me. Heeft Lisa binnen 1 behandeling al de pijn weg. Beste ooit!!!
Eugénie Van Veldhoven
20-10-22 22:35:35
Lisa is een briljante dame met veel kennis en kunde!
Na mijn verkeersongeval ben ik bij Lisa in behandeling gekomen op aanraden van een vriendin die huisarts is.
Door Lisa's behandelingen en coaching, die ik iedere week krijg, heb ik om leren gaan met mijn beperkingen agv het ongeval.
Ook heb ik zelf al veel mensen doorverwezen naar Lisa omdat ze zo goed is in de chinese geneeskunde en wat in het reguliere westerse geneeskunde niet op te lossen is, oplost!
Stacey van Megen
17-10-22 23:34:08
Ondertussen kom ik alweer een aantal jaar bij Lisa. Voordat ik bij Lisa terecht kwam had ik verschillende klachten die niet verklaard konden worden, verschillende behandeltrajecten zonder resultaat en klachten die alleen maar erger werden. Via via ben ik toen bij Lisa gekomen. Lisa kon mijn klachten wel verklaren en behandelen. Nu kan ik mijn lichaam weer gebruiken zoals ieder ander en met de maandelijkse behandeling ga ik redelijk pijnvrij door het leven. Naast dat Lisa enorm proffesioneel is en weet waar ze over praat is het ook nog een fantastisch mens. Ik kan het dan ook iedereen aanraden.
Piet .v.Orsouw
12-12-19 21:09:55
Kom al 2 jaren bij Lisa (ook al in Groesbeek ) i.v.m 2 heup operaties ( 2 protheses ) en de bijkomende pijn die dat met zich meebrengt. Op aanraden van een bekende uit de buurt, die daar ook regelmatig komt, heb ik de stap gezet om naar Lisa te gaan. De eerste keer dat mij acupunctuur werd aangeraden, het was dus voor mij een echte uitdaging.Na een goed voor afgaand gesprek, met de nodige uitleg, werd met de behandeling gestart. Mijn "angst" voor de naaldjes werd al gauw minder toen ik van de behandeling tafel afstapte en wonder boven wonder bijna geen pijn meer voelde. Ik ga nu om de 5 a 6 weken naar Lisa voor een behandeling, en ik voel mij er zeer goed bij. Voor diegene die dit lezen, laat je niet afschrikken door de angst voor de naaldjes,want de behandeling kan ook voor u goed helpen. U wordt door Lisa goed begeleid en ze verteld precies wat ze doet, deze behandel methode kan ik iedereen aanraden.

anja anja vromans
11-09-18 17:23:12
Ik ben hier op vakantie in Egypte en kwam Lisa tegen.. ik heb flinke oorontsteking en al reeds hier in Egypte bij de dokter geweest.. Lisa stond te springen om mij te helpen.. Ik ben niet iemand die mensen wil lastig vallen tijdens hun vakantie maar ze wilde het dolgraag doen.. Ik voelde me zelfs een beetje beschaamd.. maar Lisa leeft voor haar werk en vond het erg dat ze een weekje niks had te doen.. dus laten behandelen.. ze neemt de tijd en legt uit wat ze doet, dan ben ik niet gewend.. al vaker naar verschillende acupuncturisten geweest en nooit werd iets uitgelegd en nooit heeft het geholpen.. dus ik was eerlijk gezegd een beetje sceptisch,,.. maar baat het niet dan schaad het niet.. en ik voelde vrij snel verlichting.. vooral in de linker arm die altijd zwaar was.. vandaag heeft ze nog de pleisters met naalden gezet en de oor is open.. Ze wilde mij helpen en kreeg dit gratis.. voor mij echt ook uitzonderlijke dat iemand dit gratis doet op haar eigen vakantie.. Echt super.. Dankjewel.. echt dankjewel!! Ik wens je succes met je verder leven maar dat zal zeker wel lukken.. lots of karma. xx Bedankt. x
Tonen: 5  10