San Zhong Yi

Traditionele Chinese Geneeswijzen

Contact 

Het Esoterisch Gezondheidscentrum San Zhong Yi is gevestigd in het bedrijfspand op de Stationssingel 120F te Ravenstein. De bel zit links van de deur bij de witte sticker. Eenmaal binnen loop je de trap op. Aan het einde van de trap ga je rechts de gang in. De deur naar de wachtruimte bevindt zich aan het einde van deze gang aan de linkerzijde.

Openingstijden

Maandag van 10.30u tot 12.00u
Dinsdag 
van 10.30u tot 12.00u
Woensdag van 10.30u tot 21.30u
Donderdag
 van 10.30u tot 12.00u
Vrijdag
 van 10.30u tot 12.00u
Zaterdag van 10.30u tot 21.30u

Recht tegenover de praktijk bevindt zich het treinstation van Ravenstein richting Arnhem en Dordrecht.

Parkeren is gratis en kan in de parkeervakken voor de praktijk en bij het station.

De drie parkeerplaatsen aan de linkerkant van het bedrijfsgebouw zijn gereserveerd voor de bezoekers van PoliDirect, deze zijn dus niet voor de bezoekers van San Zhong Yi.

De toilet is te vinden op de eerste verdieping rechts van de trap. Er is één toilet beschikbaar voor bezoekers.Extra belangrijke informatie:

  • U heeft geen verwijzing nodig voor het maken van een afspraak of het in aanmerking komen voor een vergoeding bij uw zorgverzekeraar.
  • Neem uw medicijnen(kaart) mee naar het eerste consult.
  • Annulering van de afspraak dient u 24 uur voor aanvang van het consult aan mij door te geven via SMS of E-mail om extra kosten te voorkomen. Een niet geannuleerde afspraak wordt tevens niet vergoed door de zorgverzekeraar. U kunt ten alle tijden kosteloos annuleren wanneer u plots last heeft van koorts, verkoudheidsklachten of griepklachten. Ook bij het overlijden van een dierbare of het krijgen van een ongeluk worden geen kosten in rekening gebracht bij het niet tijdig annuleren van de behandeling.
  • U krijgt de factuur van het consult per E-mail kort na de behandeling toegezonden.
  • De betaling kan contant of door middel van een betaalverzoek worden voldaan.